ЗДРАВЕ-М - медицински център

Адрес: гр. Стара Загора, ул. Цар Калоян 6/А, ет. 1
Телефони: 042/255092; 0878431593
Друга информация:
Медицински център “Здраве-М” е лечебно заведение за специализирана извънболнична медицинска помощ. Основните насоки в дейността на центъра - диагностика на раковите заболявания.
Медицински център “Здраве-М” ви предлага модерен комплекс от оборудвани със съвременна апаратура кабинети и лекари от следните медицински специалности: акушерство и гинекология; ендокринология; очни болести; дерматология; хирургия; педиатрия; неврология; кардиология.
Диагностичният процес се подпомага с ехографска диагностика; цитология и хистология, осъществявани в патохистологична лаборатория “Здраве-М”.
Лекарският екип на МЦ “Здраве-М” е натрупал своя опит в диагностиката и лечението на онкологичната заболеваемост в КОЦ-Стара Загора.
Патохистологичната и цитологичната лаборатория осигурява точна и бърза диагностика на цитонамазки и биопсии от всички органи. Медицинската дейност в центъра се основава на постиженията на медицинската наука, правилата на добра медицинска практика, изискванията на ЗНЗ и НРД.

КВАНТОВА ДИАГНОСТИКА. Преглед за здравословното състояние на човешки организъм. Безкръвни изследвания. Нов модерен диагностичен метод, който по вибрациите на клетките в организма дава информация за актуалното състояние на органите, системите и функциите му.
Квантовата диагностика е абсолютно безвреден и бърз метод (58 сек.), без облъчване и увреждане. Извършва се с Биоскенер с много точни параметри - диаграмите му дават над 130 показателя за актуалното състояние на главните системи и органи - сърце и кръвоносни съдове; стомах и черва; кости, стави и мускули; мозък и нерви; кожа; ендокринни жлези; отделителна система и полови органи. Oтчита и минералната плътност на костите, нива на кр. захар, витамини, материали, токсини и алергени в организма. При отклонение от нормалните стойности получавате препоръки за допълнителни изследвания, хранителен режим и лечение с натурални продукти.

БИОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПИЯ - ЛЕЧЕНИЕ БЕЗ ЛЕКАРСТВА
Унищожават микроби, бактерии (вкл. Хеликобактер пилори), вируси, гъби, хелминти - с общото название паразити. Въздейства върху резистентни залекарства паразити, както и на изолирани микробиологични изследвания. На тях се прилагат електромагнитни вълни, съответстващи на изолирания причинител. Лекува: стресови състояния; повишава енергията в организма и подобрява общото състояние; релаксация при мускулни спазми, артрити, миалгии; стимулира имунната система.
За информация: Д-р ЗДРАВКА МАРИНОВА, 0898750375

Медицински екипи:
* Д-р Здравка Маринова - АГ: прегледи, вземане и изследване на цитонамазки, колпоскопия, ехография на гениталии и бременност, женска консултация
* Д-р Петър Мишев - АГ: прегледи, вземане на цитонамазки, колпоскопия, ехография на гениталии и бременност, женска консултация
* Д-р Донка Атанасова - ендокринолог: прегледи, диагностика, диспансеризация на диабетно болни, болести на щитовидната жлеза и други болести на обмяната; обучение за лечение с инсулин, режим на хранене
* Д-р Румяна Никодимова - дерматолог: прегледи и лечение на кожни заболявания, лечение с течен азот, диагностика на ракови заболявания на кожата - цитонамазки, биопсии
* Д-р Тома Божинов - хирург: прегледи и лечение на хирургични заболявания
* Д-р Колева - ехографии на: гениталии, коремни органи, щитовидна жлеза, млечна жлеза
* Д-р Ангелова - белодробни болести
 
Медицински център “Здраве-М” работи със Здравноосигурителна каса.


lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД