ЗДРАВЕ-М - медицински център

Адрес: гр. Стара Загора, ул. Цар Калоян 6/А, ет. 1
Телефони: 042/255092; 0878431593
Друга информация:
Медицински център "Здраве М" е лечебно заведение за специализирана извънболнична медицинска помощ.Основни насоки в дейността на центъра-диагностика на раковите заболявания.
Медицински център "Здраве М" ви предлага модерен комплекс от оборудвани със съвременна апаратура кабинети и лекари от следните медицински специалности:акушерство и гинекология,ендокринология,дерматология и пулмология.
Диагностичния процес се подпомага с ехографски изследвания.
Лекарският екип на МЦ "Здраве М" е натрупал своя опит в диагностиката и лечението на онкологичната заболеваемост в КОЦ гр.Стара Загора.
Медицинската дейност в медицинския център се основава на постиженията на медицинската наука,правилата на добра медицинска практика,изискванията на ЗНЗ и НРД.

КВАНТОВА ДИАГНОСТИКА. Преглед за здравословното състояние на човешки организъм. Безкръвни изследвания. Нов модерен диагностичен метод, който по вибрациите на клетките в организма дава информация за актуалното състояние на органите, системите и функциите му.
Квантовата диагностика е абсолютно безвреден и бърз метод (58 сек.), без облъчване и увреждане. Извършва се с Биоскенер с много точни параметри - диаграмите му дават над 130 показателя за актуалното състояние на главните системи и органи - сърце и кръвоносни съдове; стомах и черва; кости, стави и мускули; мозък и нерви; кожа; ендокринни жлези; отделителна система и полови органи. Oтчита и минералната плътност на костите, нива на кр. захар, витамини, материали, токсини и алергени в организма. При отклонение от нормалните стойности получавате препоръки за допълнителни изследвания, хранителен режим и лечение с натурални продукти.

БИОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПИЯ - ЛЕЧЕНИЕ БЕЗ ЛЕКАРСТВА
Унищожават микроби, бактерии (вкл. Хеликобактер пилори), вируси, гъби, хелминти - с общото название паразити. Въздейства върху резистентни залекарства паразити, както и на изолирани микробиологични изследвания. На тях се прилагат електромагнитни вълни, съответстващи на изолирания причинител. Лекува: стресови състояния; повишава енергията в организма и подобрява общото състояние; релаксация при мускулни спазми, артрити, миалгии; стимулира имунната система.
За информация: Д-р ЗДРАВКА МАРИНОВА, 0898750375

БИОРЕЗОНАНСНА ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ
Медицински център Здраве М" се сдоби с ном съвременен апарат ДИАКОМ ЛАЙТ ФРЕК-NLS-диагностика- за диагностика и лечение на целия човешки организъм.
Изследването с апарата дава данни за:
-цялостното здравословно, психоемоционално, енергийно състояние на човешкия организъм;
-състоянието на човешките органи, тъкани, клетки, биохимия, хромозоми в реално време;
-наличието на паразити-бактерии, микроби, гъбички, плесени, токсини, техния вид и количество в човешкия организъм;
-наличие на тежки метали, дефицит на витамини и микроелементи;
-алергени;
-веган тест-тестване на подходящи и неподходящи за организма храни;
-тест на приеманите лекарствени средства-усвояемост и непоносимост за вземане заедно,ако са повече от едно.
Апаратът има възмогност за:
-подобряване състоянието при хронични заболявания;
-чистене на паразити-гъби, микроби, бактерии, вируси, плесени;
-детоксикация.
Предлага се биорезонансна терапия МЕТА и DIACOM FREQ,подходяща за чистене на паразити и токсини и при онкоболни. За тях се правят програми за здравословно хранене и повишаване на имунитета.
Изследването може да бъде като профилактичен преглед на целия организъм,преглед на една система(напр.храносмилателна), само за паразити(гъби, вируси, бактерии, микроби, плесени), само за алергени, само за неподходящи храни,само за лекарствена непоносимост и съвместимост.
За информация: Д-р Здравка Маринова тел. 0898/75-03-75

Медицински екипи:
Д-р Здравка Маринова, АГ – прегледи,вземане и изследване на цитонамазки,колпоскопия,ехография на гинеталии и бременност,женска консултация.
Д-р Донка Атанасова, ендокринолог  -прегледи,диагностика и диспансеризация на диабетно болни,болести на щитовидна жлеза и други болести на обмяната,обучение за лечение с инсулин,режим на хранене.
Д-р Румяна Некодимова, дерматолог - прегледи и лечение на кожни заболявания,диагностика на ракови заболявания на кожата – цитонамазки и биопсии.
Д-р Мария Ангелова, пулмолог - диагностика и диспансеризация на белодробни заболявания,спирометрия.
Д-р Ренета Колева  -ехографии на гинеталии,коремни органи,щитовидна жлеза,млечни жлези.
 
Медицински център “Здраве-М” работи със Здравноосигурителна каса.

Maria Angelova

D-r Eli Georgieva

D-r Eli Georgieva
СТОМАТОЛОЗИ СЛАВОВИ
Totka Najdenova
Petko Petrov

lekarski kabineti 01
ZP PDV ARHIV2
© 2013 Здравна поща ЕООД. Реализация Медиа Системи ЕООД